Min glæde ved rengøringshjælp

Jeg hedder Aase Kielgast Nielsen og er ejer af rengøringsfirmaet Kielgast Rengøring. Jeg tilbyder rengøringshjælp, da jeg er én af de få, som faktisk synes det er sjovt at gøre rent. Det, at et hjem kan gå fra beskidt og støvet til et rent- og frisk hjem giver mig glæde og følelse af, at jeg har gjort en forskel for dig. Således at du uden dårlig samvittighed kan få mere tid sammen med dine børn, eller du kan invitere gæster hjem uden at tænke på, at der skal gøres rent i hjemmet først, som du måske hverken kan eller har tid til. Jeg har flere års erfaring indenfor privat rengøring og erhverv. Jeg har nu valgt at starte mit eget  rengøringsfirma op, så du kan være sikker på, at du får den bedste rengøring i dit hjem, da jeg har høje krav for hvad et rent hjem er. Derfor vil du også kun møde mig, når der skal gøres rent i dit hjem. Dermed får du din egen personlig rengøringsdame.

Rengøringshjælp i eget hjem

Jeg bor i Rostrup, hvilket også er årsagen til at jeg tilbyder rengøring i Hobro, Hadsund og omregn. Mine 3 børn er flyttet hjemmefra, så det er ikke længere dem som støver hjemmet til. Tilbage er min mand og vores schæferhund Turbo. Hvilket også kan give sine udfordringer, men som jeg ser som erfaring, jeg kan bruge på mit arbejde, når du får rengøringshjælp. Eksempelvis snavser en hund let vægge til, og kunderne jeg kommer ud til, bliver tit overrasket over, at deres vægge egentlig var beskidte, da de først kan se forskellen, efter jeg har gjort væggene rene igen.

Ved at vælge Kielgast Rengøring som din rengøringshjælp til privat rengøring får du din egen personlige rengøringsdame, som har masser af erfaring og glæde ved at gøre rent.